Když máte chuť na sprchu s masáží

 

Milujete hydromasážní vany a vířivky? Přitom na ně nemáte každý den po dlouhém dni v zaměstnání čas ani energii? Není nic jednoduššího než použít hydromasážní sprchový kout. Sprchové masážní boxy se vyrábí tak, aby byly praktické a zároveň splňovaly nejnovější designové trendy. Sprchové boxy představují moderní řešení pro každou koupelnu v bytě i domě, jsou funkční, jsou moderní a jsou i designové.

 

Jaké máte možnosti

 

Můžete vybírat z několika variant konstrukce, masážní sprchové boxy se vyrábí s nízkou nebo vysokou vaničkou a liší se i materiálem. Vanička může být akrylátová nebo z litého mramoru. Stěny sprchového boxu jsou nejčastěji vyrobeny z tvrzeného skla, někdy bývá čiré, jindy tónované. Masážní boxy bývají vybaveny několika tryskami, které ovládáte pomocí panelu. Dále mezi základní vybavení patří rádio, ventilátor, také osvětlení, polička a mnoho dalších vychytávek. Díky tomu si můžete v klidu užít masáž ve vašem sprchovém boxu, zregenerovat unavené svaly a vyčistit si hlavu od všedních starostí.

 

Masážní boxy jsou samostatně stojící boxy nejčastěji čtvrtkruhového tvaru, vyrábí se v několika různých velikostech, snadno se smontují a jsou funkčními i designovými doplňky každé koupelny. Masážní sprchové boxy jsou velmi kompaktní, snadno se instalují a představují komfortní řešení pro velké i malé koupelny. Schází-li vám doma sprcha, neváhejte a vyberte si masážní sprchový box, který si doopravdy zamilujete na první pohled. Internetový obchod Wellmall.cz vám nabídne široký výběr masážních sprchových boxů, stačí stanovit si vhodné parametry a podle nich vybrat odpovídající sprchový box. Neváhejte a obraťte se na profesionály. Designový masážní sprchový box čeká i na vás.