Spolehněte se na klimatizaci

 

Máte byt orientovaný na jih? Chcete se ve vašem domě cítit i v letních parnech svěže? Nemáte rádi vysoké teploty a chtěli byste si doma nebo v kanceláři udrželi přijatelnou teplotu ovzduší? Vaším řešením je nástěnná klimatizace. Každá nástěnná klimatizace má vnitřní jednotku a zároveň vyžaduje i vnější jednotku s vysoce účinnými ventilátory.

 

Jak klimatizační systém vypadá

 

V domě či větším bytě potřebujete vnitřních klimatizačních jednotek několik. U běžných klimatizačních systémů byste potřebovali také stejný počet vnějších jednotek, což představuje vyšší stavební náročnost, hlučnost a také pokud jde o estetiku, bude vzhled domu za vašimi představami značně pokulhávat. Nicméně existují moderní klimatizační systémy, které umožní instalovat několik vnitřních jednotek s použitím pouze jedné vnější. Tento systém včetně centrálního ovládání všech klimatizačních jednotek na dálku přináší REMKO, výrobce moderních vysoce účinných klimatizačních systémů.

 

Tyto invertorové klimatizace nabízí efektivní chlazení několika místností najednou, celý systém může obsahovat až 10 vnitřních jednotek, přitom lze zcela podle potřeby kombinovat nástěnné jednotky a stropní kazetové jednotky. Invertorová klimatizace nabízí konstantní teplotu, kterou si předem zvolíte, kolísání teploty v interiéru je omezeno na minimum, díky tomu se snižují i energetické nároky systému. Klimatizace REMKO vám nabídnou skutečný luxus, i v těch nejteplejších dnech budete mít doma příjemný a svěží vzduch, stačí zvolit si vhodnou teplotu a klimatizace vychladí vzduch v celém objektu.

 

Klimatizační systémy REMKO dokáží vychladit vzduch až ve dvaceti místnostech najednou. Neváhejte a připravte se i vy na horké letní dny. Pořiďte si nástěnnou klimatizaci renomovaného výrobce REMKO a bude vám jedno, jak moc horko je venku.