Půjčení dodávek v Praze v kvalitní půjčovně

 

V posledních letech jsme zaznamenali nárůst počtu zakoupených nákladních aut i dodávek. Současně se dynamicky rozvíjí pronájem a v důsledku toho je zde nabídka modelové řady dodávkových vozidel a nákladních automobilů. Mohou se také vyskytnout situace, kdy prostě dodávku potřebujeme a tak si ji na pár dní můžeme klidně zapůjčit.

 

 

Co můžeme v půjčovně očekávat

 

Půjčovna Praha dostupnost dodávkových vozidelPřevážná většina půjčoven nabízí k pronájmu vozidla s minimální povolenou hmotností až 3,5T a jen málo je k dispozici pronájem vozidel s vyšší celkovou hmotností. Obě skupiny však spojuje neustálé rozšiřování portfolia služeb nejen samotných půjčoven dodávek, ale i nabízených typů vozidel. Standardní vozy s vanovými karoseriemi stále dominují, ale můžeme zde najít i dodávkové vozy s tzv. krabicemi, plachtou, kontejnery, chlazením nebo sklápěním. Záleží samozřejmě na tom, k jakému účelu dodávku potřebujeme zapůjčit.

 

Dodávka pro více osob

 

Pronajměte si dodávku z půjčovnySamozřejmostí je také pronájem dodávky osobní, tedy pro více osob. V podstatě jde o dodávky, které pojmou 2 a více pasažérů, mnohdy až 7. Takové dodávky jsou určené například k pronájmu na cestu na dovolenou, pro přepravu osob na letiště či na podnikové školení. Nabídka se různí a dostupnost dodávkových vozidel se tedy liší a samozřejmě závisí na ceně nájmu. Půjčovny mají široký sortiment takových vozů a tak si můžeme mezi tolika nabídkami vybrat přesně tu dodávku, která nám bude vyhovovat nejvíce.

 

Pronájem dodávky užitkové

 

Půjčovna Praha - dodávka pro více osobV případě, že ale potřebujeme dodávku například na přepravu materiálu, pro případ stěhování či z jiného důvodu, musíme se poohlédnout po užitkové dodávce. Na trhu je dnes široká nabídka nejen spolehlivých firem, které se pronájmem vozů zabývá, ale i sortimentu. Vždy se musíme ale domluvit s malým předstihem, abychom nakonec neměli prázdné ruce. Pronájem vozů je dnes velmi aktuální a poptávka stále roste. Každá půjčovna se snaží co nejvíc uspokojit potřeby zákazníka a tak se mnohdy předhánějí v nabídkách nejnižší ceny.

 

Na co si dát při půjčení dodávky pozor

 

Pronájem auta či dodávky s sebou ale také přináší určitá rizika, na které bychom si určitě měli dát pozor. Ještě před podpisem smlouvy o pronájmu by nás měl zajímat celkový stav vozu, cena a popřípadě i podmínky používání. Mnohé firmy mají ve svých obchodních podmínkách zakázáno kouřit, porušení je vázáno pokutou. Také bychom se měli ujistit, zda můžeme s půjčenou dodávkou vyjet i za hranice našeho státu anebo, kolik kilometrů je povoleno ujet.

 

Dalším faktorem, jak nenaletět je jistě prvotní dojem z navštívené půjčovny. Pokud na nás kouká na parkovišti kouká dvě a půl auta, která jsou navíc staršího data a nevyhovují nám, raději se obraťme a poohlédněme se po jiné firmě. Koneckonců, v autě povezeme své nejbližší a máme za ně jako řidič odpovědnost.