Služby plachet na zakrytí bazénu oceníte nejen přes zimu

 

Na každé zahradě dnes můžeme vidět venkovní bazén, který nás každoročně láká k vodním hrátkám. Pokud nám přeje počasí, můžeme se koupat v čisté vodě každý den, ale musíme se také starat o bazénovou vodu.

 

Výhody bazénových plachet

 

Bazénová plachta splňuje několik požadavků klientů, kteří si pořídili zahradní bazén. Je to dokonalá ochrana před veškerými nečistotami, které se v okolí bazénu nacházejí. Je to napadané listí, jehličí nebo dokonce i větve. Čištění bazénu tak můžeme vynechat. Postačí jen bazénovou plachtu večer správně a pevně natáhnout nad hladinu a upevnit. Ráno je třeba bazénovou plachtu složit a můžeme si tak vychutnat čistou vodu v našem bazénu.

 

Ochraňte svůj bazén bazénovou plachtou na míruMezi další výhody bazénových plachet určitě patří její pořizovací cena. Je totiž poměrně nízká oproti jiným způsobům zastřešení, jako je například klasické pojezdové, pevné zastřešení z polykarbonátu například. Bazénové plachty tedy splňují všechny předpoklady pro dokonalou ochranu a čistotu vody v bazénu. Jsou lehké a snadno se udržují. Bazénová plachta představuje pro své majitele určitý druh komfortu, protože zde parakticky odpadá každodenní čištění vodní hladiny.

 

 

 

Je bazénová plachta z kvalitního materiálu?

 

Samozřejmě. Bazénové plachty jsou vyrobeny z vysoce pevnostního materiálu, který i dobře odolává povětrnostním podmínkám. Plachty jsou vyrobeny také na míru a jako součást každé plachty by měly být k tomu připraveny i doplňující předměty, jako jsou odtoková sítka, různé kotvící kolíky nebo napínací gumy.

 

Atypický nebo velký rozměr bazénu

 

Bazénová plachta na míru od Kvalitniplachty.czI s takovými detaily, jako je atypický tvar zahradního bazénu nebo jeho velikost, si spolehlivé firmy umějí poradit. Není ničím výjimečným právě takovéto požadavky pro naši bazénovou plachtu a tak je po dostatečném výměru bazénu zhotovena i kvalitní bazénová plachta požadovaného tvaru.

 

 

 

 

Není plachta jako plachta

 

Bazénová plachta od Kvalitniplachty.cz ochrání bazén před nepřízní počasíBazénové plachty ovšem mohou být i solární a díky slunečním paprskům, které skrz fólii procházejí se voda ohřívá. Úkol doslova ohřát vodu v bazénu je tedy splněn a můžeme mít bazén s poměrně vlažnou vodou, která se jistě bude zamlouvat zejména dětem. Tyto plachty ale mohou být potištěny třeba nějakým logem a určitě všechny potěší, že ji lze pořídit i v barvě, která se nám bude zamlouvat. Stačí jen oslovit spolehlivou firmu, která se bazénovými plachtami zabývá a budeme mít určitě o starost míň.