Oplocení s tradicí

 

Někdo se betonovému plotu brání jako čert kříži, další je z něj nadšený. Víte, jak vůbec vypadá betonový plot? Poznáte ho jednoduše, je mohutný, neprůhledný a skládá se z betonových sloupků a plotových dílců. Betonové oplocení je velmi variabilní, zcela na vás je výběr výšky a tvaru zakončení plotu, stejně jako barvy a dekoru. 

 

Variabilní a rafinovaný

 

Někdo chce betonový plot dekorovaný pouze z jedné strany, další zase nedá dopustit na oboustranný betonový plot. Důležitý je výběr dekoru, který dá celému plotu charakter, barva potom dotvoří dojem z celého oplocení. Díky estetickým dekorům a různým barevným provedením jsou betonové ploty velmi dekorativní, skvěle doplní vzhled vašeho domu. Pokud je ale chcete ještě něčím ozvláštnit, můžete použít dřevěné latě, které dokážou plot opticky provzdušnit. Vybírat můžete z mnoha dostupných barevných variant, velmi dobře vypadají dřevěné latě v kontrastní barvě k plotu. Latě můžete použít nahoru k zakončení plotu nebo i mezi plotové desky, záleží pouze na vašem uvážení. 

 

Objednejte i s montáží

 

Nechcete-li se montáží plotu zabývat sami, stačí svěřit ji do rukou zkušených profesionálů. Spolehněte se na zavedenou českou firmu Kulkabex, s.r.o., která se montáží betonového oplocení zabývá již řadu let. Důkazem jsou zástupy spokojených klientů, kteří od této spolehlivé firmy plot mají. Nabízí široký výběr dekorů i barev plotu a také něco, co jinde nenajdete. Pro všechny, kteří si nedovedou dostatečně spolehlivě představit, jak bude jejich oplocení vypadat kolem domu, je tu speciální vizualizace. Prostřednictvím konfigurátoru plotu zadáte vámi zvolené parametry plotu a aplikace vám vykreslí plot podle zadaných požadavků kolem modelového domu. Budete tak mít mnohem lepší představu o tom, jak bude váš betonový plot vypadat společně s vaším domem.