Dopřejte si vířivku

Dopřejte si vířivku

Měkká pohodlná vířivka je snem asi každého majitele rodinného domu, kterému se na zahradu nevejde bazén. Jak ale vybrat správnou vířivku? Jedním z kritérií je právě pohodlí, starší modely hranatých vířivek nepatří právě k nejkomfortnějším. V dnešní době se však můžete rozhodnout pro měkké a pohodlné vířivky Softub SPA, které jsou vyrobeny z velmi trvanlivé, pevné a přesto měkké pěny, která zaručuje pohodlí každému bez ohledu na jeho tělesné proporce.

Vířivky Softub SPA jsou vybaveny také výkonným motorem, který stačí napájet z běžné zásuvky, během chodu jako vedlejší produkt produkuje teplo, které se využívá pro ohřev vody. I v mrazu je schopen motor vytopit vodu ve vířivce až na 40 stupňů. Díky pěně jsou vířivky Softub SPA velmi lehké a snadno se s nimi manipuluje. Pokud si tedy chcete i vy instalovat na zahradě, na terase, ve sklepě nebo třeba v obývacím pokoji vířivku, stačí určit místo s rovným podkladem, donést vířivku, připojit motor a napustit vodu. To je všechno a můžete začít relaxovat. Vířivé proudy vytváří speciální trysky umístěné ve stěnách vířivky v různé výšce, aby si každý našel tu nejlepší a nejpříjemnější polohu.

Vířivky Softub SPA se vyrábí v několika velikostech podle toho, kolik lidí se do vířivky vejde, můžete si tak vybrat variantu pouze pro vás nebo naopak velkou vířivku, kam se vejdou i vaši přátelé, se kterými se můžete o bublinkovou koupel podělit. Vířivky Softub SPA mají velmi úsporný provoz, díky snadné manipulaci je můžete instalovat prakticky kdekoli. Jsou velmi pohodlné, poskytují komfortní prostor pro každodenní relaxaci a odpočinek. Nečekejte žádnou odpudivou krabici, vířivky Softub SPA se vyrábí v několika barevných provedeních, můžete se těšit na stylový vzhled. Udělejte si radost a dopřejte si zasloužené chvíle v příjemné bublinkové masážní koupeli.