Nové moderní byty v Praze

Nové moderní byty v Praze

Život ve velkém městě není jednoduchý a sehnat bydlení, které by bylo podle vašich představ, také není snadné. V centru je sice všechno na dosah, ale ten věčný ruch a hluk dopravy není pro každého. Většina lidí si naopak chce po práci oddechnout někde v klidu, mít víkendy jen pro sebe a rodinu, vyjet si do přírody a nemuset přes celou Prahu.

Proto se stále častěji dostávají do hledáčku bytové domy v okrajových částech Prahy, odkud je do centra stále dobrá dostupnost a přitom je zde o poznání větší klid. Jednou z velmi zajímavých nových lokalit k bydlení jsou Nové Chabry. Projekt Nové Chabry zahrnuje několik zděných bytových domů, které dohromady tvoří moderní komplex bytů o rozmanitých dispozicích. Komplex je vybaven centrální recepcí, garážemi, naleznete zde obchody, kavárny, restaurace i mateřskou školku. V okolí se pak nacházejí sportovní areály, obchodní domy, parky, zdravotnické středisko a všechno ostatní, co potřebujete ke spokojenému životu.

Skvělé podmínky pro spokojené bydlení nabízí také velmi úspěšný developerský projekt Zelené město 2, který se právě nachází ve své druhé etapě. Jedná se o rozsáhlý projekt celkem třinácti bytových domů, které poskytují 333 bytů o různých dispozicích. V rámci komplexu samozřejmě nechybí garážová stání ani dětské hřiště. Byty jsou moderně řešené, mají vlastní terasy, které poskytují příjemný výhled do okolí. V blízkosti bytového komplexu se nachází velké množství zeleně, samozřejmostí je také kompletní občanská vybavenost, nechybí obchody, zdravotnické zařízení, vzdělávací centra i sportoviště. Projekt Zelené město 2 nabízí klidné a komfortní bydlení v Praze s výbornou dostupností.

Praha 5 Zličín je známá svými obchodními centry, ne každý však ví, že jsou zde v plném proudu moderní developerské projekty, které mají za úkol poskytnout obyvatelům Prahy komfortní bydlení v klidné lokalitě, kde máte všechno na dosah a jste za chvilku v centru. To vše Zličín splňuje, prohlédněte si proto nový komplex tří bytových domů Trio residence, který má za úkol připravit příjemné a klidné bydlení pro jednotlivce, rodiny s dětmi i starší občany. Prohlédněte si i vy dokonalé řešení luxusních bytů s příjemným okolím a veškerou vybaveností, Trio residence je ta správná volba i pro vás.