Skladovací haly pro sezonní potřeby

Skladovací haly pro sezonní potřeby

Renovujete stávající sklad zboží a potřebujete jej někam na krátkou dobu přesunout? Stavíte novou halu pro výrobní linku a nemáte stroje momentálně kde uskladnit? Řešení nabízí skladovací haly. Jedná se o trvanlivé stavby, které vám mohou sloužit po krátký i delší časový horizont. Primárně jsou určeny pro ukládání zboží nebo materiálu, můžete je efektivně využít ale také jako náhradní skladovací prostory.

Skladovací haly mají spoustu výhod, mezi ně patří zejména jednoduchá a především rychlá výstavba, okna, dveře i vrata si můžete přizpůsobit podle potřeby, máte na výběr hned z několika různých variant opláštění. Pro vstup do skladovací haly můžete vybírat od foliových, PVC, hliníkových nebo ocelových dveří až po sekční a roletová vrata. Mobilní haly jsou maximálně variabilní stavby, které se vám přizpůsobí na míru.

Skladovací haly je možné doplnit také individuálním vybavením, jako je klimatizace, vytápění, osvětlení apod. Velkou výhodou také je, že velmi rychle získáte zastřešený skladovací nebo výrobní prostor, který můžete efektivně využít. Mobilní haly od firmy Diamant Expo jsou vysoce kvalitní s dlouhou životností a dostatečně variabilní, abyste si mohli zvolit, jak velká by skladovací hala měla být.

Diamant Expo pronajímá a prodává jedny z nejlepších a přitom cenově dostupných skladovacích hal renomovaného výrobce zastřešovacích systémů Röder. Mobilní haly jsou určeny zejména pro zřízení přechodných skladovacích prostor, zastřešení výroby, realizaci prodejního místa nebo zastřešení sezonního pracoviště. Neváhejte a pořiďte si třeba na sezonu nebo i pro dlouhodobé využití mobilní skladovací haly a využijte nový prostor, který budete mít velmi rychle k dispozici. Vsaďte na profesionální zastřešovací techniku v podobě skladovací haly s individuálním řešením vašich požadavků.