Vdechněte vašemu pokoji život

Máte doma pouze bílé stěny? Není to občas nuda? Bílá barva je krásná, rozjasní každý pokoj, ale všeho moc škodí a když to s bílou přeženete, může prostor působit až sterilně. Chcete-li změnu, vsaďte na barvy. Nemusíte mít hned stěny barevné jako papoušek, zvolte jemné odstíny a klidně světlejší barvy, ať se zde cítíte dobře. Stěny můžete buď zvolenou barvou vymalovat, nebo vsadit na moderní tapety. Ty vaše stěny rozzáří a přivedou je k životu.

Použijte tapety

Tapety se dělí podle materiálu na papírové, vliesové a vinylové. Můžete mít tapety s opakujícím se vzorem nebo také tapety obrazové, tedy fototapety. Fototapety se skládají jen z několika málo částí, které dohromady tvoří krásný obraz. Jejich lepení je poměrně jednoduché vzhledem k tomu, že lepidlo se nanáší na zeď a manipulace probíhá vždy se suchým pruhem tapety. Můžete je použít v obývacím pokoji místo klasického obrazu. Stačí si vybrat vhodný vzhled – obraz. K dispozici je celá řada různých motivů, oblíbené jsou městské aglomerace, přírodní scenérie, automobily, zvířata i pohledy do vesmíru. Slaďte tapetu s vybavením vašeho interiéru a vytvořte si doma harmonickou idylku.

Tapety ale můžete instalovat i do dalších místností od ložnice, přes chodbu až po dětský pokoj. tapety s přírodními motivy zase můžete použít k renovaci nábytku, pomocí speciálních tapet lze omladit i vaši ledničku a mrazák. Fototapety jistě ocení i vaši nejmenší, do dětských, ale později i studentských pokojů si můžete vybrat z mnoha dostupných motivů. Sem můžete nalepit také 3D fototapetu s oblíbenými hrdiny vašich dětí, můžete je do výběru zapojit, pak budou z pokoje přímo nadšené.